Wie zijn wij?

Praktijk kinderfysiotherapie en ergotherapie samen bestaat sinds 2019 uit 10 enthousiaste therapeuten en drie maatschapsleden. Maak hier kennis met hen! Heb je een specifieke vraag een een van deze dames? Neem gerust contact met hen op!

Karen Visman

In 1997 ben ik de Praktijk Kinderfysiotherapie gestart om mijn eigen werkwijze te kunnen uitdragen. Voor mij is intensief samenwerken met andere behandelaars en open staan voor inzichten van ouders en omgeving belangrijk om optimaal te kunnen werken.

Werkdagen    Locatie
Woensdag      Amsteldijk
Donderdag     Amsteldijk
Vrijdag          Van Detschool & Amsteldijk

Specialisme
Begeleiding van ASS en gedragsproblemen
Sensomotorisch therapeut
Floortime Professional
Docent Floortime bij het NCOI

Lotte Stoltenborg

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij de praktijk als kinderfysiotherapeute en sinds oktober 2019 mede eigenaar van de praktijk. Met altijd veel plezier werk ik met kinderen en ouders samen om zo het kind verder te helpen in zijn ontwikkeling. Het is een uitdaging om te ontdekken wat het kind nodig heeft op zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Het samenwerken met de ouders, zorgverleners en andere betrokkene bij het kind is naar mijn mening essentieel om tot een passend plan te komen.

Werkdagen    Locatie
Maandag:       Amsteldijk
Woensdag:      Van det school
Donderdag:     Amsteldijk
Vrijdag:          Niasstraat

Specialisaties
Zindelijkheidsproblematiek
Poep- en plasproblemen
Orthopedische klachten bij het sportende kind
Sensorische informatieverwerking
Voorkeurshoudingen baby

Renate Scholte

Ik werk sinds september 2012 bij de praktijk. De ontwikkeling van het kind staat voorop in mijn behandeling. Ik vind het belangrijk dat er een omgeving gecreëerd wordt waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Een goede samenwerking met ouders en andere zorgverleners is hierbij belangrijk.

Werkdagen     Locatie
Maandag:        Amsteldijk
Dinsdag:          KDC de Joriskring
Donderdag:      Amsteldijk
Vrijdag:            KDC de Joriskring

Specialisme
Sensorische informatieverwerking
Plagiocephalie
Ernstig meervoudig beperkte kinderen
Revalidatie

Sandra Sluijter

Ik ben Sandra Sluijter, afgestudeerd als kinderfysiotherapeut in 2010. De creativiteit en de energie van kinderen zijn slechts een paar redenen waarvoor ik dit vak heb gekozen. Alle leeftijden brengen weer leuke nieuwe uitdagingen met zich mee. Daarnaast vind ik het contact met de ouders, verzorgers, verwijzers en andere disciplines erg belangrijk.

Werkdagen     Locatie
Dinsdag          School Alexander Roosendaal
Woensdag       Stichting Buitenbeesten
Donderdag      School Alexander Roosendaal
                       Stichting Buitenbeesten

Specialisme
Zuigeling met voorkeurshouding
Neurologie
Orthopedie
Sensorische Informatieverwerking
Nederlands met Gebaren

Puck de Gooijer

Mijn naam is Puck de Gooijer en ben sinds juni 2015 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds mei 2016 werk ik met plezier bij de praktijk kinderfysiotherapie. Als betrokken ergotherapeut van de praktijk vind ik het leuk om met mijn fysiotherapie collega’s samen te werken met als doel alles uit een kind te halen wat er in zit en hem/haar zo optimaal mogelijk te stimuleren binnen zijn/haar ontwikkeling.

Werkdagen      Locatie

Woensdag:       Amsteldijk
Donderdag:      Amsteldijk
Vrijdag:           Amsteldijk

Specialisme

Schrijfontwikkeling bij kinderen
Sensorische informatieverwerking
Revalidatie – TPG
Fijne motoriek
Zelfredzaamheid

Lynnette Spits

Ook ik mag onderdeel van dit leuke team zijn! Dit dankbare werk beweegt me en de kinderen houden me scherp en creatief. Ik probeer spelenderwijs doelen te bereiken, want spelen = leren. Ik werk graag multidisciplinair waarbij ouders en kind de kern van het team vormen. Samen bepalen we de doelen en gaan we de uitdagingen van uw kind aan.

Werkdagen    Locatie
Maandag       Niasstraat
Woensdag:      Amsteldijk
Vrijdag:          Amsteldijk

Specialisme
Kinderrevalidatie (neurologie, CP)
Sensorische informatieverwerking
Nederlands ondersteund met gebaren

Marsha Burgraaff

Al vanaf jongs af aan vind ik het leuk om met kinderen te werken. Zo geef ik vanaf 2009 turnlessen aan peuters, kleuters en basisschoolkinderen van elk niveau. Inmiddels ben ik kinderfysiotherapeut en mag ik het leukste vak van de wereld uitoefenen. Geen kind is hetzelfde en samen zoeken we naar een weg om het kind verder te helpen.

Werkdagen    Locatie
Dinsdag:        Amsteldijk
Woensdag:     Osdorp Meer en Vaart
Donderdag:    Basisschool Alphons Laudy
Vrijdag:          Basischool Alphons Laudy

Specialisme
Sensorische informatieverwerking
Veel ervaring in begeleiden van baby’s met een voorkeurshouding

Marlien Molenaar

Sinds juni 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als kinderfysiotherapeut i.o. bij deze praktijk. Met kinderen werken doe ik al vanaf jongs af aan. Dat ik er nu ook mijn baan als kinderfysiotherapeut van heb mogen maken maakt dat ik elke dag met heel veel enthousiasme naar mijn werk ga! Het ondersteunen van een kind voor een optimale ontwikkeling en het zoeken naar oplossingen/mogelijkheden samen met ouders is iets dat mij keer op keer weer motiveert.

Werkdagen      Locatie

Maandag         Basisschool Alexander Roosendaal
Dinsdag           Paramedisch centrum Bijlmerdreef
Woensdag        Basisschool: De Kindercampus
                       en Amsteldijk

Specialisme
Orthopedie
Sport gerelateerde klachten
Sensorische informatieverwerking

Annelotte van t Land

Mijn naam is Annelotte van ’t Land en ben in 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om mij te gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie en hier heb ik geen dag spijt van gehad. Het kunnen ondersteunen in de motorische ontwikkeling, uitbreiden of behouden van bewegingsmogelijkheden en het vergroten van de zelfstandigheid van het kind, daar geniet ik elke dag van. Of dit nu in grote of kleine stappen gebeurt. Ik denk graag na over wat er nodig is om deze stapjes te maken. Ik vind het fijn om hierbij te kijken waar behoefde aan is, op welke manier het gezin of de omgeving het kind kan ondersteunen en waar ik als fysiotherapeut kan ondersteunen. Mijn mening is wanneer je een kind wil ondersteunen en stimuleren je dit als fysiotherapeut niet alleen kunt doen. Ik vind het dan ook erg waardevol om met het kind, de ouders en met andere disciplines samen te bedenken wat de beste zorg voor het kind is.

Werkdagen      Locatie

Maandag             KDC Marjatta Den Haag
Dinsdag               Amsteldijk
Woensdag            KDC Joriskring Amsterdam
Donderdag           Osdorp

Specialisme
Ernsting meervoudig beperkte kinderen
Kinderfysiotherapeut in opleiding

Marit Brink

Ik ben in 2018 afgestudeerd voor de bachelor Fysiotherapie in Groningen. Ik heb daarna 2 jaar als algemeen fysiotherapeut gewerkt, maar eigenlijk vond ik het altijd leuk om met kinderen te werken. Daarom heb ik meer ervaring opgedaan in de kinderfysiotherapie en ben ik in 2019 begonnen met de master kinderfysiotherapie bij de Hogeschool Utrecht.

Werkdagen      Locatie

Dinsdag           Amstelveen
Woensdag        Bijlmer
Donderdag       Amstelveen & Amsteldijk
Vrijdag             Amsteldijk

Specialisme
Leergierige kinderfysiotherapeut in opleiding

Isabelle Kranenburg

In 2020 ben ik geslaagd voor de bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voordat ik met deze bachelor begon, wist ik al dat ik graag door wilde studeren om uiteindelijk kinderfysiotherapeute te worden. De combinatie tussen de fysiotherapie en het werken met kinderen vind ik super leuk. Als therapeut haal ik veel voldoening uit het kind stappen zien maken in zijn/haar ontwikkeling en ik draag hier dan ook graag mijn steentje aan bij!

Werkdagen      Locatie

Dinsdag               Amsteldijk
Woensdag           Basisschool de Schooleskster

Specialisme

Leergierige kinderfysiotherapeut in opleiding